Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Jutros vozim se na posao i što vidim?!
U traci pored mene žena vozi nov novcati Focus, piči preko 80 s nosom u retrovizoru - šminka oči!
Vratim pogled na cestu, al' đavola - žena napola prešla u moju traku i ne prestaje se šminkati.
Čovječe, usr`o sam se živ: ispadne mi brijač na baterije i padne na burek koji mi bio na drugom sjedalu i sve zajedno na pod. Pokušam koljenima ispraviti volan, al' ispustim mobitel koji padne pravo u kavu, koja mi je bila među nogama.
Ofurim sebi i jaja i kobasicu, mobitel crko i još izgubim važan razgovor.
`Bem ti žene vozače...
Pozdrav,
Davor |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
TO SE ZOVE DOGAĐAJ! |
|
_________________ |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Hihihi... ja prelazim u tuđu traku i bez da se šminkam!
biiiiveeeer.... |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Poppy je napisao/la: ›
biiiiveeeer....
|
super,hehe |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la: ›
biiiiveeeer....
|
super,hehe
|
al još se učim, ne brini! |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
koja avantura ...mislim te žene ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja mislim da relativno dobro vozim...iako sam žensko..ne mog podnjet one likove koji misle kako su žene nesposobne u tom pogledu... nrp..mom legi se svaki semafor gasi auto... |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Ima i žena,ali i muškaraca koji loše voze..mene je jedan vozio i zamalo ubio i sebe i mene kad je kupio auto (zamalo smo završili pod šleperom,sva sreća na izmišljenom abs-u)..strašno
|
mislim da abs ne služi da "bolje" ili "brž" staneš |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
mislim da abs ne služi da "bolje" ili "brž" staneš
|
to je uobičajena zabluda. |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ima i žena,ali i muškaraca koji loše voze..mene je jedan vozio i zamalo ubio i sebe i mene kad je kupio auto (zamalo smo završili pod šleperom,sva sreća na izmišljenom abs-u)..strašno
|
mislim da abs ne služi da "bolje" ili "brž" staneš
|
Vozačku (aktivnu) posjedujem već 6,5 god i znam šta je ABS iliti anti-lock braking system..
"bolje i brže" su 2 osnovne zablude, ne radi se o tome da će brže ili bolje stati, već da će spriječiti blokadu kočnica uslijed naglog opterećena istih i spriječiti gubljenje kontole nad vozilom.. |
|
|
|
|
|
toni
|
Vozačku (aktivnu) posjedujem već 6,5 god i znam šta je ABS iliti anti-lock braking system..
"bolje i brže" su 2 osnovne zablude, ne radi se o tome da će brže ili bolje stati, već da će spriječiti blokadu kočnica uslijed naglog opterećena istih i spriječiti gubljenje kontole nad vozilom..
|
Jel to bio kopi-pejst odnekud ženo ? ) il si ti u stvari muško sa zemskim pseudonimom ?
|
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
"bolje i brže" su 2 osnovne zablude, ne radi se o tome da će brže ili bolje stati, već da će spriječiti blokadu kočnica uslijed naglog opterećena istih i spriječiti gubljenje kontole nad vozilom..
|
Jel to bio kopi-pejst odnekud ženo ? ) il si ti u stvari muško sa zemskim pseudonimom ?
|
Hehhehhehehh Nikakavo muško, nikakav copy - paste.. samo ljubav prema automobilima još od malih nogara |
|
|
|
|
|
toni
|
Hehhehhehehh Nikakavo muško, nikakav copy - paste.. samo ljubav prema automobilima još od malih nogara
|
Ljubav ? prema hrpi gvožđa ? to mi nikad neće biti jasno..
btw, bas mi je auto na servisu, na alternatoru.. raspala se remenica.. neki remen i stajaznamsta jos.. anyway.. 2180kn !!! serem ti se na taku ljubav.. nema ljubavi, samo me iskorištava !! :/ ko žena je !! |
|
|
|
|
|
|
|