Autor |
Poruka |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
sjeća li se tko još ove konzole?
igra li se još uvijek super mario?!
imam super nitendo već jako dugo i zanima me ima li netko ovdje koji također gaji strast prema toj konzoli, a da je voljan mijenjati se za kazetice ili ih eventualno prodati?!
hvala na informaciji. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Imao, medju prvima u gradu...
Imao sam i bazooka pusku "nintendo scope", sve kupljeno u Andori prije pocetka sluzbene prodaje u Hrvatskoj...
Prodao nakon kupovine boljeg PC-a...
Super Mario 3 mi je bila jedna od omiljenih igrica. Znao sam sve precice i mogao sam ju preci za 10-ak minuta.
Upravo je puska bila najcool igracka u susjedstvu...
Ono, moderno do bola. Bezicna puska, imala je senzor koji se stavio na TV i spajao na mjesto za gamepad, radilo perfektno ali brzo trosilo cak sest minjonki koliko se moralo staviti... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
ima netko link za super maria3... pokušavam ga nabavit već duže vrijeme |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
imam ja, i voljan sam mijenjati se |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
Svebor
|
može. dogovorit ćemo nešto...
isss... imam još kazetica na kojima još uvijek stoji originalna cijena od tadašnjih i nemalih "150 DM"... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
He-he, i ja sam ga kupio čim je izašao u Francuskoj i donio ovdje. Cijela ulica je tada boravila kod mene.
Those were the days...
Isto tako sam ga prodao kada sam kupova PC. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Svebor je napisao/la: ›
sjeća li se tko još ove konzole?
|
Blah, tko bi još sjećao te gluparije. Sega Mega Drive je već druga stvar! Moja je nažalost u vječnim lovištima, zahvaljujući "prijateljima" (koji to više nisu) a kod kojih je prebivala neko vrijeme.
Sonic za doručak popapa i Maria i Luigia!!! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Svebor
|
imaš lijep avatar. dodger perk, jel?
fallout rules |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
mariokart je prejebena igra hehe obozavam ju |
|
|
|
|
|