Autor |
Poruka |
athlet
Ukupno postova: 17 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
Ovako, zanima me da li mogu imat internet ako nemam priključka za telefon u stanu? Kolika je cijena tih uređaja tj. gdje mogu to pogledat.? Imam laptop i treba mi bežični internet. hvalaaa [/size][/size][/size] |
|
|
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=26187548&idnews=387689
imaš i ovu opciju. ja sam to uzeo pred oko godinu i pol pa imam stariju verziju kartice. priključak plaćaš 1 kunu ukoliko si student, učenik ili nešto i imaš carnet user name i pass na koji se možeš logirati... a vjerujem da jesi (tko nije uvijek to može lako postati )... konkretno tarifa od jedne gige na računu te u tom pogledu dođe 162kn mjesečno. svaki megabajt iznad toga plaćaš 30, 40 lipa...
signala ima svugdje gdje ima i vip signala... i to je to.. za sada me odlično služi i zadovoljan sam svime osim cijenom. usluga je kvalitetna ali brate mili da drapaju - drapaju!
Citat: ›
Na tarifi Mobile Broadband 1G mjesečna naknada iznosi 291kn ( PDV uključen ).
Ako korisnitite CARNET promociju tada je pretplata 50% povoljnija na bilo kojem tarifnom modelu za prijenos podataka.Znači da bi i promjenom tarife sa 1G na 3G također pretplata bila 50% povoljnija.
Pretplata na tarifi 3G je 491kn,a uz CARNET popust bila bi oko 245kn ( PDV uključen ).
|
ipak preporučam da poslušaš zuhru i sam sam u potrazi za nekim ekonomičnijim riješenjem, makar značilo da više neću moći na internet gdje mi puhne i kada mi puhne... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ja imam kući laptop i wireles internet jerbo mi telefon kućni ne treba, pa sam se odlučila za DCM varijantu..
Najam modema je 25 kn mjesečno, priključak 1 kn (ako potpišeš ugovor na 24 mjeseca) i mjesečni račun za flat rate mi je sveukupno 98 kn.. No brzina koju ja imam i nije nešto specijalno (54 Mbs) ali bez problema zadovoljava moje potrebe.. Problem se desi kada trebam skinuti neki film s neta.. to zna potrajati cca 24h ako ostavim komp da radi cijeli dan, ali to uglavnom ne radim pa mi je za surfanje, chatanje i forumanje ova brzina više nego dovoljna.
također nikakvih problema s mrežom njihovom nema, nitko mi se još nije priheftao na modem pa sam sve u svemu više nego zadovoljna..
Ostale detalje pogledaj na www.dcm.hr |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ili kupiš laptop(sad je standard da uz laptop dobiješ i wlan) i odeš u san francisco. oni imaju obični flate od t-coma, najmanju brzinu, ali nisu zaštitili wirless. dopuštajus vima da se nakače...
uskoro će to biti i u excaliburu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
ko onaj cigo mobitel (ak ste gledali taj clip ili cijeli dokumentarac o Dejani..) |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
a sta je s ovom opcijom, moze li mi netko pojasnit tko ,gdje,kada, i kako? |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
oh lol. da, prva opcija je krajnje nejasna dok su ti na drugoj sve detaljno objasnili. ako nastaviš namigivati okolo možda i naiđeš na nekog naivca koji će činiti sve umjesto tebe |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
|
|