Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
[youtube]http://youtube.com/watch?v=xNeDom1rW4w[/youtube]
Potaknut filmicem reko da vas priupitam.. pushite li travu ?
za sve one koji nikada nisu i nikada nece.. jedan citat iz strah i prezira..
"
With a bit of luck...
his life was ruined forever...
always thinking that just behind some
narrow door in all his favorite bars...
men in red woolen shirts...
are getting incredible kicks
from things he'll never know.
"
nakon sto ih je levi skonto u wc da smrcu lsd |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
nakon sto ih je levi skonto u wc da smrcu lsd [/quote]
šmrću lsd?????? |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jednom povukao jedan dim i skontao da to nije moj đir. draži mi je alkohol. |
|
|
|
|
|
toni
|
fairy je napisao/la: ›
šmrću lsd??????
|
Jep, Đoni pokushava sam.. al mu se prospe po rukavu.. uto ulazi levi i pita...
"
What's the trouble ?
Well, all this white stuff...
on my sleeve...
is LSD.
"
sljedeca scena, levi smrce/lize njegov rukav.. a ovaj ostatke iz.. cega vec.. i utaj cas ulazi onaj sto mu je, uz malo srece zivot zauvek upropasten ) |
|
|
|
|
|
toni
|
DonQuijote je napisao/la: ›
jednom povukao jedan dim i skontao da to nije moj đir. draži mi je alkohol.
|
i meni, al brate.. nemerem svaki dan bit pijan ! |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Ček sam malo dal ti zaista očekuješ da ti ljudi ovdje pišu o tome da li i koliko pljugaju? pa ti nisi normalan,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
toni
|
zasto ne ? u cem je problem ?
sjeti se sto Ratnik svjetlosti kaze o hrabrosti. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
par puta sam probala i ništa posebno se nije desilo.tako da sam odustala..pitam se što bi bilo da sam se napušila a i Bog te pita što sam pušila....čaj od nečega?ne sjećam se.....ali....
....sam se predala alkoholu ....... kakva trava,kakvi bomboni,.,,živio alkohol... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
da. |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
bezveze_netko
Ukupno postova: 103 Lokacija: Os Spol: Muško
|
Ja oću sam probat pomoć hhhhhh |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Pušio cca 6-7 godina pa presto prošle godine i više ne pušim, ne kažem da više neću ako se pruži prilika na nekom tulumu il negdje al intenzivno pljuganje više ne dolazi u obzir |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Trava brzo postane dosadna, treba prijeći na nešto jače. (he, ovako rezonira Bernardica Juretić, i slični, kojima su sve droge iste).
No trava je smeće, koje služi ljudima koji nemaju pametnijeg posla, a uz to im ni mozak nije odveć potreban. (to su samo efekti koji su svima poznati - pasivizacija, oglupljivanje, gubitak kratkoročne memorije, paranoja). Ugoda koju konzumiranje pruža toliko je bezvezna, da se čudim onima koji puše travu nakon adolescentske dobi (kada sam, naravno, i ja bio redovit konzument). Poanta, nit je cool, nit je zabavno. |
|
|
|
|
|
toni
|
ok, a sto velite na ovu represiju prema travi ? mislim.. znam da su nesto poostrili, zatvorske kazne itd.. mislite da ce to imat ucinka na smanjenje broja ovisnika ? ili ce mozda nedostatak trave, jer ti sitni dileri koji 'rade' da bi pljugali, su se usrali i nema trave.. a kako znamo da horsa mooooora biti, ocel to mozda nagnati 'ovisnike o travi' da mozda probaju nesto drugo ?
izgleda mi kao da se time stvaraju uvjeti za situaciju koju dr. sakoman upravo propovjeda.. a to je da 'sve pocinje s tavom' .. ?
bas sam se napljugo, pa razmisljam.. hmmm.. |
|
|
|
|
|
toni
|
Blofeld je napisao/la: ›
No trava je smeće, koje služi ljudima koji nemaju pametnijeg posla, a uz to im ni mozak nije odveć potreban. (to su samo efekti koji su svima poznati - pasivizacija, oglupljivanje, gubitak kratkoročne memorije, paranoja). Ugoda koju konzumiranje pruža toliko je bezvezna, da se čudim onima koji puše travu nakon adolescentske dobi (kada sam, naravno, i ja bio redovit konzument). Poanta, nit je cool, nit je zabavno.
|
Ne seri. Kad ti moram reć ))
sve stoji sto napis... ali.. pa ako pljugas stalno.. nema uopce efekta.. jednostavno si glup, nemozes komunicirati s oklinom, paranoja, itd.. ali jenput tjedno, mjesecno zapaliti..to mi zna biti interesantno..
pogotovo ako sam cuga ) uuu.. onda imam jedno pola sata-sat piknika u glavi uz nevjerovatno kreveljenje, brijanje, vristanje, urlanje, smijanje.. i onda, ako sam se bas opio ko svinja, bljuvanje ))
kako kaze jedan moj drug narkoman; droga je najbolja i najgora stvar u zivotu |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja pušio prije al sam se skuliro pa sam ločem |
|
|