Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Kao što i naslov kaže treba mi Moto GP 3 na cd-u s crackom i svime potrebnim, tj. da ja stavim cd, instaliram i igram!
Ima li netko za posuditi, prodati, iznajmiti ili bilo kako samo mi nemojte savjetovati skidanje s neta jer se time hebavam već 2 dana.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
Ima li netko za posuditi, prodati, iznajmiti ili bilo kako samo mi nemojte savjetovati skidanje s neta jer se time hebavam već 2 dana..
|
Za 150kn dobiš 3 originalne igre (uklj. Moto GP 3)...
Juiced je isto zabavna jurnjava, a ovaj Mx vs ATV nekakvo smeće... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Loona
|
al ne trebaju mi tri igre za 150 kn, treba mi samo moto gp 3 za 50 kn.. |
|
|
|
|
bazooka_joe
|
al ne trebaju mi tri igre za 150 kn, treba mi samo moto gp 3 za 50 kn..
|
Gle, moto GP 3 je prastara igra, vjerojatnije ćeš ju naći na polici nekog trgovačkog centra ili blagajni konzuma nego na usenetu ili nekom od torrent siteova... Da trebaš Moto 05, 06 ili 07 - nema frke, a ovako... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
al ne trebaju mi tri igre za 150 kn, treba mi samo moto gp 3 za 50 kn..
|
Gle, moto GP 3 je prastara igra, vjerojatnije ćeš ju naći na polici nekog trgovačkog centra ili blagajni konzuma nego na usenetu ili nekom od torrent siteova... Da trebaš Moto 05, 06 ili 07 - nema frke, a ovako...
|
Imam ja, a iako je prastara ima je i na torrentima, provjerio |
|
|
|
|
|
Loona
|
ma skinula ja neku preko torrenta pa nije baš funkcioniralo.. eno skida mi se kući i preko EMulea i još neki torrent ali ne znam da li će to upaliti..
aj mi pošalji link na kojem si ti našao, možda taj bude bolje radio, a ak ne uspijem ima li šanse da se negdje nađemo pa da mi daš kopiju cd-a ili nešt? |
|
|
|
|
|
odi na torrentz.com i ukucaj u tražilicu, ako ne uspiješ, iskopat ću negdje cd. |
|
|
|
|
|
Loona
|
ma to sam napravila i sad već drugu skidam jer prvi download nije valjao...
pa ti za svaki slučaj počni kopati za cd-om.. |
|
|
|
|
Loona
|
lufus je napisao/la: ›
odi na torrentz.com i ukucaj u tražilicu, ako ne uspiješ, iskopat ću negdje cd.
|
jesi iskopao taj cd? |
|
|
|
|
Loona
|
ponosno objavljujem da sam igru iskopala i instalirala, ali ne mogu igrati online, navodno zbog wireless modema? skroz me izbacuje.. jel istina to za modem i ako je kako wireless modem spojiti kablom na laptop? |
|
|
|
|
bazooka_joe
|
ponosno objavljujem da sam igru iskopala i instalirala, ali ne mogu igrati online, navodno zbog wireless modema? skroz me izbacuje.. jel istina to za modem i ako je kako wireless modem spojiti kablom na laptop?
|
Možda neće zato što je pirat? |
|
|
|
|
Loona
|
mislim da nije to problem, zato što se i drugima s wirelessom to događalo.. a ovi s kablovima su normalno igrali a svi imamo piratske igre..
no, mogu li spojiti wireless modem nekako kablom s laptopom? |
|
|
|
|
bazooka_joe
|
no, mogu li spojiti wireless modem nekako kablom s laptopom?
|
Mogu li tenkirati u auto dizel? - Da, ovisi u koji auto... |
|
|
|
|
Loona
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
no, mogu li spojiti wireless modem nekako kablom s laptopom?
|
Mogu li tenkirati u auto dizel? - Da, ovisi u koji auto...
|
da, kakvo pitanje takav i odgovor.. |
|
|
|
|
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ponosno objavljujem da sam igru iskopala i instalirala, ali ne mogu igrati online, navodno zbog wireless modema? skroz me izbacuje.. jel istina to za modem i ako je kako wireless modem spojiti kablom na laptop?
|
vjerojatno je zbog modema, jel uspiješ pokrenut pa šteka ili? |
|
|
|
|
|
|
|