Autor |
Poruka |
kris
Ukupno postova: 49 Lokacija: Retfala Spol: Žensko
|
Kakvo je vase misljenje...sta vas najvise opusta i kako najbolje rijesavate stres vezan uz posao, faks i svakodnevne probleme? Meditacijom, yogom, vjezbanjem, sportom, cigaretama, Rei Ki? |
|
|
|
|
|
tuvok
Ukupno postova: 124 Lokacija: Ispod moje škembe Spol: Nebitno
|
stres uglavnom rjesavam konzumacijom kave i pusenjem cigareta. nekad se i zalomi da se moram fizicki ispuhati, ovisno oko cega se nazivciram. alkoholom stres ne mogu rijesiti, on me potice na agresivu, yoga ne, meditacija isto ne, sport - boze sacuvaj!
kupanje u hladnoj vodi isto dobro dodje da se malo ohladi i razbistri glava pa gibanica u krevet jer mi je spavanje jos i najbolji lijek za smirivanje zivaca. |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
tuvok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
spavanje jos i najbolji lijek za smirivanje zivaca.
|
Fakat mi je izlezavanje najdrazi oblik opustanja...jos kad uz to padne kakva masazica....ufff ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
kris
|
kak mozete samo spavat i zaboravit na brige? blago vamaaaaaaaaaa! ja zaspat nemogu ak nerijesim sve sto me zivcira
a i nepricam za stres koji je vezan samo uz posao...ja sam psihicki pod stresom od svih silnih obaveza! sta uopce najvise uzrokuje stres? posao, ljubav, sta? kontam si da su ljudi u europi manje pod stresom nego amerikanci....u europi ljudi stalno setaju, vise na cugicama.. |
|
_________________ Life is a sexually transmitted disease. |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Moc selekcije...opusta me gomila stvari, ali najmocnije oruzje je:"Ne nerviraj se oko stvari na koje ne mozes direktno utjecati"....Majke mi, "nejebavajuci stav" cuda cini ponekad |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
Dora Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
kris, kakav imas posao da si pod tolikim stresom?
najbitnije je da nades nacin da odvojis posao i ostale stvari...jel inace ces samo prenijeti sav stres radnog dana na ostale stvari u zivotu koje mozda i nisu toliko stresne... |
|
|
|
|
|
kris
|
neradim sad jer odoh nazad za hrvatsku ovaj vikend , ali je posao bio vezan uz marketing management (planning anaylst) - strategic planning and development. No ja sam bila vise pshicki iscrpljena od ispita i svega dok sam radila to, jer je to previse za jednu osobu. U pravu si da se mora naci nacin da odvojis posao od ostalih stvari...al meni to i neide bas jer kad uprskam jednu stvar onda je to uz sve drugo povezano
dora, cime se ti inace bavis? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kris
|
savjet...studiraj najduze sto mozes jer je sve drugo sranje! ja sam se zurila sto brze faks zavrsit da se rijesim obaveza i da budem malo slobodna...tak da cu se sad zezat do kraja ove godine, mal putovat... i do iduce se vratit u kanadu i onda trazit posao i pokusat se vratit nazad na faks...magistrirat i doktorirat |
|
|
|
|
Luigy
Ukupno postova: 54 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
Sjesti negdje na svježi zrak, popiti koje pivo i nerazmišljati o ničemu. |
|
|
|
|
|
tuvok
Ukupno postova: 124 Lokacija: Ispod moje škembe Spol: Nebitno
|
Luigy je napisao/la: ›
Sjesti negdje na svježi zrak, popiti koje pivo i nerazmišljati o ničemu.
|
iliti prodavati zjake i maglu |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Opusta me kuckanje na kompu. Jebiga, za rad na kompu mi treba 200% koncentracije, a u tom trenutku nitko i nista van ekrana ne postoji. Ljudi, pojave, buka, drkavi usjedi koje premjestaju gajbu, sranje, pisanje, zedj, prcanje.sve je to goli kurac naspram svjetlecih pixela. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Najbolje mi je spavanje... Zaronim u svoj svijet. Al od dugo spavanja boli glava
To je vise kratkorocno. Dugorocno, teretanom i molitvom. |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
|
|