Autor |
Poruka |
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
a nije lako uzivat u zivotu treba i uto trud ulozit......to je tesko.....to nema smisla....to baca u depresiju...smrc smrc.......njih sve trea flexom po glavi |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
De nisu oni baš normalni.
Kontam si ja sad nešto da se oću objesit, neb ja to znao, svezat onaj čvor pa stat na visoko pa skočit, previše problema.
Da se idem bacit s mosta, to mi predaleko, a i sad je mozda vec malo toplija voda tako da možda nebi ni umro, jedino da me neka neman iz Drave ili vir ne pokupi.
Sa crkve, to mi nekako glupo skakat otamo, neb me to činilo sretnim.
Zapalit se, hmm, šta sad recimo pripremim sve, namažem se benzinom, i taman se krenem zapalit kad ono, kupio upaljač po kunu i po i ne radi.
Joj joj, izgleda da ću živjet vječno. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
aethur je napisao/la: ›
vib tu ubijali i klali i strijeljali emo likove, a evo jedan se zapalio
|
Mi ih nemamo što klat i ubijat kad će oni sami sebe ubit. SKloni su samoozlijeđivanju, i di to može biti normalno??? Di može biti normlano sam sebe ozlijedit i trpit tu jebenu bol??? EMO-si su samo ljudi koji nisu prihvaćeni u životu pa se na taj način žele uklopit u društveni život i žele biti primjećeni.
P.S. Sve bi ja to streljo. |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
em nam je natalitet u državi u kurcu još se ti balavci jebeni počeli ubijat, zašto?, pa zato što su to vidjeli od američkih vršnjaka, pa jebemti ameriku ti jebem, sad je eto u modi bit emo, to tako ameri, pa ajmo i mi, sve je to amerika kriva kažem ja vama jebemimmatersvima |
|
|
|
|
|
PuKoTiNa
Ukupno postova: 286 Lokacija: Avalon Spol: Muško
|
ljudi, koji vam je... pa, nek se kokaju, ionako su bili prevelike plachipichke da bi zhivili, ovako bolje... manje plachipichaka na svijetu... |
|
_________________ Céad míle fáilte, póg ma thoin |
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
baš...ma njima je sasvim dobro žive ko prinčevi i princeze! skupo je biti emo! moraš imat min 5 pari venscica, platit pirs na usni, bojat kosu redovito, kupovat odjeću koja se ne može naći u Osijeku ili općenito u našoj državi, platiti račun za net na kojem je homepage myspace.... |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Ja ne bih uspoređivala EMO-se s ovim..
A to da ima problema ..ima.
A najveći su problem roditelji koji nemaju vremena za vlastitu djecu. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
I ja mislim da je najveći problem što roditelji imaju sve manje vremena za svoju djecu. Da ih poslušaju, da znaju što se točno događa u njihovim životima.. Eto, za tog malog koji se zapalio svi tvrde da je bio vesel, vedar i sve super, a roditelji nemaju pojma da li je uopće imao neku curu ili ljubavnih problema.. Tako sretno i veselo dijete sigurno se ne bi išlo politi i zapaliti.
Problem predstavlja i to što se djeca u današnje vrijeme uopće ne igraju zajedno, vani na zraku, svi sjede pred kompjuterima i bleje u njih od jutra do sutra. A sav sadržaj interneta im je na raspolaganju i nemaju nikakvu kontrolu roditelja.
Nisam djecu na igralištu vidjela sto godina kako igraju žace i lopova, žmire, preskaču gumu i sve ono što smo mi radili kao klinci dok nisu postojali kompjuteri.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
nije emo ali blizu je
pogledajte : kmeee |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
razmaženo derle koje bi zatuko palicom za golf!!!!!!!!!!!!!!
kmeeeee kmuuuuuuuuuu kučko uništila si mi život jer mi nisi dala ključeve od auta sutra na zabavi kmuuuuu kmeeeee ja sam razmaženo derle TRŠ u glavušu onu razmaženu, uf |
|
|
|
|
|
|
ubit ću se, mama je kuhala kelj za ručak....šmrc!! |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
kako bi reko moj profesor iz mehanike "uuuu nema im pomoci " |
|
|
|
|
|
|
Sad se želim objesit, opet, jer smijem biti vani samo do pol3 ujutro. Kako je svijet okrutan!!! I imam čvimbu na oku! Bweeeeeeeeeee!
Sad bih se malo rezao, ali mi ne radi digitalni da to uslikam i pošaljem na myspace!! Grozno!! Ni baterija me ne voli....idem plakat i skupljat suze pune gorčine i patnje u čašu... ne, u kantu....
ŠŠŠŠŠŠŠAAAMMMRRRRCCCC!!!! |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|