gospodar majmuna je napisao/la: ›
osječko po 7 kuna, vecchia po 5...uvijek dobra mjuza i ekipa.Mnoga jetra je propatila ondje ali je uvije bilo super.
e sad sam se sjetio...imao je on bar jedno vrijeme i budweiser...koji je bio po 8 kn cini mi se...a od njega me nije svako jutro bolila glava kao od osjeckog
a dio visi u amsterdamu, dio u cadillacu i hiru, ponekad se zaletimo i do excalibura (barem jedan mali djelić)...i ko što rekoste dio ošo na narodnjake i na party-e ili u Q, bastion...ko rakova djeca
_________________ Jesus loves you!...Everyone else thinks you´re an asshole!
...najjaci momenti su bili metalci kada stanu u krug i masu kosama, a slike lete sa zidova....
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
ajme nessy...men tam bilo super, pogotovo kad su bile svirke i guraš se s bendom da izađeš...to mi je bilo najbolje razdoblje u životu...a išli smo i na svirke na brod...tamo je znalo biti još bolje.. uf! bile su to lude godine..
cookies je napisao/la (Pogledaj post): ›
ajme nessy...men tam bilo super, pogotovo kad su bile svirke i guraš se s bendom da izađeš...to mi je bilo najbolje razdoblje u životu...a išli smo i na svirke na brod...tamo je znalo biti još bolje.. uf! bile su to lude godine..
znalo je biti jako dobro na brodu...ali, Nessi je ipak bio original rupa
gospodar majmuna je napisao/la (Pogledaj post): ›
@HELL-e budweiser, to je bila dobra investicija onda...a neki su tamo i ruke polomilikad su se rušili sa Božom jel da
...ajme, Klemi je bio zakon.......eh, da mi je opet vidjet tu ekipu....
...kao i one drzace sanka, zar ne, Hell?????....i ritualno ispijanje dum-dum tekile, te poneka setnja do Promenade u predahu od posla...
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
..jel???????...znači ti si to bio, @Monstrumu jedan...;-)