Autor |
Poruka |
cina
Ukupno postova: 134 Lokacija: Dubovac 22, 47 000 Karlovac Spol: Žensko
|
ako se na pocetku sve definira ne bi trebalo biti problema ..valjda |
|
|
|
|
|
kole Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
"LJubav" je smislila neka fukara da bi lakše došla do piiiii |
|
|
|
|
|
osijek_man
Ukupno postova: 1 Lokacija: negdje u Osijeku Spol: Muško
|
ja osobno vjerujem da se moze u društvu netko poseksati s kolegom/icom-ali onda to više nije "samo" prijateljstvo-nego nešto više.Čim se nakon toga vidite vama je stalno u glavi kako ste spavali s tom osobom(u oba slučaja razmišljanje) !! |
|
_________________ Bolje živjeti cijeli život kao bogataš,nego 7 dana u bijedi!!! |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
pa je u glavi al se može vješto skrivat |
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Povremeno se dogodi frendu i meni no...iskreno,ja bih htjela nešto više-za njega ne znam.Govori inače da nije za veze,no znam da je njemu stalo do mene-pokazao je to sto puta (što je normalno jer smo frendovi)...tako da,ne znam kak to može normalno funkiconirati na duže vrijeme...to "frendovsko" seksanje. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
a da ga možda pitaš? O.o |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jel netko probao neprijateljski sex?
Ono, s nekim koga ne podnosiš ni na kojoj razini... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Ja, s bivšom |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
Polko Ukupno postova: 26 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne znam ! Nema osobe koju ne podnosim! Niti je mrzim! Valjda sam savršen ženoljubac! |
|
|
|
|
|
|
Do bivše ne mogu daleko je 270 km. A sadašnja mi je kao hladna lubenica! Baš mi godi! |
|
|
|
|
|
|
Nije se odao! Prijateljica može biti i muško u bi- odnosu, a i žensko može tražiti prijateljicu! Ona tamo stalno citira da je gola sisa najbolja sisa! Prema tome tko zna šta je i tko je onaj koji traži prijateljicu. Kad kaže : dakle tko će mi biti prijateljica: to može biti i muško i žensko, jedino je otkrio-la da treba prijateljicu. Prijateljice pazite jer ne znate hoće li biti pravi ili umjetni! U komadu ili sjeckani krastavac! Avantura vam ne gine! |
|
|
|
|
|
Mystique
Ukupno postova: 11 Spol: Žensko
|
ne bih ga mogla nazvat prijateljem,jer se ne slazemo tako dobro,i ne viđamo se često...
ali u krevetu smo si nabolji prijatelji
i to funkcionira |
|
_________________ I don't mean to upset people, but I must speak my mind. For what's in my mind is far more interesting than what's outside my mind. |
|
|
|
prcko001
Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Priajteljski sex ne postoji jer se nešto mora raspasti ili sex ili prijateljstvo |
|
_________________ Pozdrav svima na planeti Zemlja, a i onima malo dalje............... |
|
|
|
makijato Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
Jel netko probao neprijateljski sex?
Ono, s nekim koga ne podnosiš ni na kojoj razini...
|
prijavljujem se mrzili se, sex fantstican |
|
_________________ Svi imaju pravo na moje mišljenje |
|
|
|
|
|