Autor |
Poruka |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Znam se neć u ekipi gdje duvaju sve u šesnajst, ali sama nikad nisam došla u napast... a vjerojatno ni neću. Ne da se to meni... |
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Milsim da je uveliko umanjen značaj THE TRAVE u nas. Krivo je gledati na uživanje u travi kao možebitini početak konzumiranja nekog jačeg opijata, što naravno vodi kvragecu. Obično se kod nas poistovjećuje s klincima koji žele biti cool i in ili ovos onos šta ti ja znam. No međutim zaboravljamo činjenicu da da je trava ubrana iz božje bašte i da ima ljekovita svojstva te isto tako koristi za opuštanje prilikom meditacije ili snošaja. Ako u civiliziranim zemljama možeš puštit travu u kafiću i saditi ju za svoje potrebe ne mogu shvatiti kako to da je kod nas tako nevaljasta? Po meni je uživanje trave svojevrsni kult i način života i nikako je ne bih svela na razinu napušenih klinaca. Osim toga smatram da osobe koje uživaju travu su manje sklone ekscesima, agresivnim ponašanjem, prometnim nezgodama ili sl. u odnosu na one koje pretjerano piju alkohol. |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
MissConception je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Znam se neć u ekipi gdje duvaju sve u šesnajst, ali sama nikad nisam došla u napast... a vjerojatno ni neću. Ne da se to meni...
|
Isto je i kod mene.. |
|
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
žalosno je što većina gleda na ljude koji vikendom zapale frulu kao na smeće i ološ...ili nedajbože narkomane. A ista ta ekipa se toliko oblokava i povraća po uglovima tvrđe, i to je naravno cool. |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Admine, zanima me zašto je obrisan moj jučerašnji post u kojem ništa nisam inicirala već sam samo rekla da ne podnosim alkohol, a nešto mi se i broj kikoša smanjio. Jel to neka vrsta kazne za "nemoral" ili što? |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fairy je napisao/la: ›
Milsim da je uveliko umanjen značaj THE TRAVE u nas. Krivo je gledati na uživanje u travi kao možebitini početak konzumiranja nekog jačeg opijata, što naravno vodi kvragecu. Obično se kod nas poistovjećuje s klincima koji žele biti cool i in ili ovos onos šta ti ja znam. No međutim zaboravljamo činjenicu da da je trava ubrana iz božje bašte i da ima ljekovita svojstva te isto tako koristi za opuštanje prilikom meditacije ili snošaja. Ako u civiliziranim zemljama možeš puštit travu u kafiću i saditi ju za svoje potrebe ne mogu shvatiti kako to da je kod nas tako nevaljasta? Po meni je uživanje trave svojevrsni kult i način života i nikako je ne bih svela na razinu napušenih klinaca. Osim toga smatram da osobe koje uživaju travu su manje sklone ekscesima, agresivnim ponašanjem, prometnim nezgodama ili sl. u odnosu na one koje pretjerano piju alkohol.
|
čekaj da pogodim - pušiš! |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
čekaj da pogodim - pušiš!
|
Znas kako kazu.. ko pushi, dobar je u dushi! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Znaš i onu, pioniri koji puše pionirski ugled ruše |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
roca je napisao/la: ›
Admine, zanima me zašto je obrisan moj jučerašnji post u kojem ništa nisam inicirala već sam samo rekla da ne podnosim alkohol, a nešto mi se i broj kikoša smanjio. Jel to neka vrsta kazne za "nemoral" ili što?
|
Post je prebacen u podforum offtopic, kao i sve ostale netematske poruke i "chatovi" koji su zapoceti u ovoj temi.
Apelirao bih na sve korisnike da u slucaju kada od tematske rasprave pozele napraviti chat ili niz netematskih poruka - takve poruke prebace u odgovarajuce podforume (cavrljanja, offtopic ili neki drugi tematski podforum).
Do sada je to bilo tolerirano i poruke su prebacivane u odgovarajuce podforume, ali od sada ce se za takve poruke dobivati zuti kartoni, a poruke ce biti brisane. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
meni se od nje smanjuje glava |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Nedimim ni ove obične cigare, a kamoli travu. |
|
_________________ |
|
|
|
fairy
|
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
roca je napisao/la: ›
Admine, zanima me zašto je obrisan moj jučerašnji post u kojem ništa nisam inicirala već sam samo rekla da ne podnosim alkohol, a nešto mi se i broj kikoša smanjio. Jel to neka vrsta kazne za "nemoral" ili što?
|
Post je prebacen u podforum offtopic, kao i sve ostale netematske poruke i "chatovi" koji su zapoceti u ovoj temi.
Apelirao bih na sve korisnike da u slucaju kada od tematske rasprave pozele napraviti chat ili niz netematskih poruka - takve poruke prebace u odgovarajuce podforume (cavrljanja, offtopic ili neki drugi tematski podforum).
Do sada je to bilo tolerirano i poruke su prebacivane u odgovarajuce podforume, ali od sada ce se za takve poruke dobivati zuti kartoni, a poruke ce biti brisane.
|
da, istina je i ja sam dobila po nosu, zamisli, špoto me je kao,,,no no zločesta jedna,,,,jedna,,, |
|
|
|
|
|
fairy
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Znaš i onu, pioniri koji puše pionirski ugled ruše
|
A šta da ti kažem lego, hedonizam do bola, volim život i sve što mi može pružit ,trudim se što više uživat u životu i baš me briga,,, |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
fairy je napisao/la: ›
A šta da ti kažem lego, hedonizam do bola, volim život i sve što mi može pružit ,trudim se što više uživat u životu i baš me briga,,,
|
ma malo trave nikom nikad nije nanijelo zla.. je, od prevelikog konzumiranja postoji opasnost da postaneš malo tupav, al šta sad.. Ja imam prijatelja u Nizozemskoj kojem mama radi u coffee-shopu, i oni nedjeljom poslije ručka onak svi zajedno puše travu.. ne mogu si zamislit da ja sa svojom starom zapalim frulu.. bilo bi s njene strane, a s moje |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
zar je potrebno odgovoriti? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
|
|